Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ο Παναγιώτης Μάργαρης στον ΣΚΑΙ Κρήτης 92.1 (ηχητικό)


Ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, μίλησε στον ΣΚΑΙ Κρήτης 92.1 και το Magazino του Σαββάτου με τον Μανόλη Φούμη, για το ρεσιτάλ που ετοιμάζει στο Ηράκλειο, την Δευτέρα 25 Ιουλίου, στις 21:30, στο Κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις".





Συμμετέχει η "Μικτή Χορωδία Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου" υπό τη διεύθυνση της κ. Λένας Χατζηγεωργίου.

Ακούστε την συνέντευξη:




Ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, ταξιδεύει φέτος με την κιθάρα του παρουσιάζοντας μια επιλογή υπέροχων κομματιών από την πλούσια προσωπική του δισκογραφία.
Φέτος γιορτάζει 25 χρόνια επαγγελματικής καριέρας η οποία απαριθμεί πάνω από 1000 συναυλίες, 16 προσωπικά άλμπουμ και σπουδαίες συνεργασίες.
Σε αυτές τις επετειακές εμφανίσεις, θα παρουσιάσει διασκευές του σε σπουδαία τραγούδια και ορχηστρικά θέματα της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής, καθώς και δικές του συνθέσεις που αγαπήθηκαν από το κοινό.
Ένα μοναδικό ταξίδι με τους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη, με συνοδοιπόρο την αφρόκρεμα της έως τώρα δισκογραφικής του πορείας.
Η μουσική παράσταση “25 χρόνια με τη μαγεία της κιθάρας” θα περιοδεύσει κατά τη διάρκεια του 2022 σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό."
Συμμετέχει η "Μικτή Χορωδία Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου" υπό τη διεύθυνση της κ. Λένας Χατζηγεωργίου. Στο πιάνο ο κ. Νίκος Κοκκίνης.
Με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, της ΔΗ.Κ.Ε.Η. και της Περιφέρειας Κρήτης.
Παραγωγή: Guitar Galaxy Productions

Προπώληση εισιτηρίων:
Ηλεκτρονικά στο https://www.ticketservices.gr/.../panagiotis-margaris.../...
Στα ταμεία του Κηποθεάτρου "Νίκος Καζαντζάκης" και στο Κρητικό Μουσικό εργαστήρι "Αεράκης"